IN LOC DE INCEPUT

M-am decis sa creez acest blog, de abia acum, dupa 4 ani de la nasterea lui Marco si 6 luni de la venirea pe lume a lui Edi.
Pentru MARCO si EDUARD voi scrie zilnic, voi asterne cele mai frumoase amintiri si clipe petrecute impreuna, intamplari haioase la care am luat si vom lua parte in viata de parinti.
- ianuarie 2010-

joi, 22 iulie 2010

Cum creste o gogoasha: 9-12 luni!

Sunt putin in urma cu aceasta postare...dar cum am fost plecati, nu am reusit sa ma adun si sa scriu ce a facut goasha, ce ne-a mai iesit, progrese si alte nebunii din ultimele luni a primului an de viata.
Prin 10 aprilie a pocnit al cincilea dintisor, de sus dreapta. Tot procesul pana la iesire a durat vreo 2 saptamani. doamne greu mai ies dintisorii gogoashei mele.
In 8 mai am plecat in Egipt, Edi a luat prima data contactul cu nisipul, apa sarata si piscina publica.
Totul a decurs normal, copilul simtitndu-se ca si acasa. Aveam scandal cand il scoteam din apa....doar e rac prin nastere...asta e mediul lui preferat.
la 10 luni jumatate, prin 15 mai s-a pornit prima data in 4 labe. Frate-su' la varsta asta a facut primii pasi singurel, Edi...mai domol din fire....a mers in 4 labe, nu 2.
De atunci exploreaza tot apartamentul, locul special pt. el este baia...a descoperit bideul si se joaca minute in sir cu apa. dupa cateva zile s-a intors in partea dreapta si a descoperit wc-ul....daca nu ar fi capacul jos tot timpul, si-ar baga si acolo manutzele. Ne-a scapat de cateva ori si l-am prins cum facea pleosc...in apa din wc. Dupa alte cateva zile, s-a uitat mai la dreapta wc-ului si a descoperit peria...moment in care am inchis usa baii si nu mai are acces acolo decat supravegheat.
De vorbit nu vorbim prea multe, aceleasi: haide, tai, pa, mama, tata si mai nou un da-da cand il vede pe frate-su'.
Ne cataram pe mobila din living si de acolo venim in cap. Urcam si scarile de la terasa si din casa cumnata-mi...feresca sfantul cum le-ar cobora, daca n-am fi in preajma lui.
in 3 iulie l-am sarbatorit cu un mic party in acasa. A invatat sa bata 2-2, de fapt cu acest batut diun palme a inceput ziua de 3 iulie.
Mananca foarte bine si de toate, e un mic pofticios. Are tendinta de a lua linguritza si de a papa singurel.
La 1 anisor avem 10,2 kg si 80 cm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu